Anaislinda Healing og Hestewellness

 Tilbagemeldinger

Simone, ejer af islandske Teitur:


En fortælling… fra mit hjerte

Igår, var en god dag. Jeg var taknemlig og den følelse føltes helt rigtig igår, men også idag. Jeg er heldig og priviligeret for at jeg har min Tante Linda, Anaislinda Elveskov, hun er noget ganske særligt både for mig og min dyr, og har altid været det og jeg tror inderligt det vare ved. Der er altid en vej. Jeg er ikke i tvivl om hendes evner, hun rør både noget dybt inde i mig, men så sandelig også i mine heste - fra hjertet tak.

Men tilbage til min fortælling… det var igår d. 10 august 2022, vi startede ud med Teitur, 14 års hingst, lige blevet færdig med sin bedæknings periode for i år, sidste hoppe rejste hjem dagen før. Jeg har personligt selv taget en stor beslutning, på Teiturs vegne, men den føles ganske lille og let, og ikke mindst helt rigtig. Teitur skal nemlig kastereres til efteråret, JA han skal være vallak nu! Mange ting spiller ind for beslutningen. Vigtigst af alt, så er det for Teitur men det er noget vi begge har brug for. Vi skal ikke lave flere føl sammen, vi har haft vores rejse sammen i avlen, vi har lavet drømme føllene både med og uden de ønskede hvide ben - Vi gjorde det sammen! Men vores rejse skal en anden vej nu.

Den rigtige vej, jeg behøver egentlig kun at mærke efter og nok nærmere at høre efter! Og det er her Tanta Linda er uundværlig. Hun hjælper både Teitur og jeg til at huske at kommunikere, mærke efter og lytte. At sige tingene højt og få følelsen af lettelse, luft, tåre og en helt unik følelse af at være til og sammen.

Tante Linda startede ud med at fjern heale Teitur, han fandt ro og blev klar til det som Linda kan, mærke, hjælpe, lytte og kommunikere - sagt med mine egne ord. Hvad Linds præcis gør må I spørger hende om, men i hvert fald kan hun afspænde en max presset og stresset hingst på staldgang, til den bare står og sover og ikke mindst til den giver sig selv lov til at hvile, lytte og tale med os.

Vi fik begge tudet, altså både Tante Linda og jeg. Tante Linda har nogle kort, jeg kalder dem englekort men de her er specifikke lavet til dyr.

Jeg havde et spørgsmål, hvad vil Teitur nu? Vil han bare gerne være hygge hest, min ridehest, noget andet? Eller vil han finde en junior/ung rytter der kan ride ham, vise ham til stævner som han virkelig elsker? Selvfølglig under min varetægt og ejerskab - for det har jeg lovet både Teitur og mig selv Vi behøvede faktisk ikke kortenes hjælp til svaret, da jeg spurgte smaskede Teitur ganske ihærdigt, for ja han vil meget gerne, sammen med mig, finde en rytter der kan nyde ham, vise ham og lære af ham… Og ja, jeg skal så være “pony mor” på sidelinjen. Den rejse glæder jeg mig til! Det bliver sjovt

Idag, blev Teitur longeret… Afspændt og glad hest. Jeg har døjet med at han har været anspændt og meget ukoncentreret, og derfor valgt kryds galop når vi har arbejdet fra jorden… men idag! Der galoperet han stort, smidigt, afslappet, med god rytme og i RIGTIG galop både på for og bagben!

Kam man ønske sig mere? Tak - tusind tak Tante Linda

Og kæmpe knus herfra mig og mine heste!

Maja, ejer af Debbi:


Idag havde Debbi og jeg besøg af Healing og Hestewellness som jeg var så heldig at vinde hele 3 gange healing/kraniosakralterapi til.. Idag var så første gang..

Jeg er imponeret, der var ikke meget fysisk at finde på Debbi tilgengæld var noget psykisk.

Hvilket jeg syntes giver rigtig god mening da hun er begyndt at køre tænder på tremmerne, hvilket for mig er et klart tegn på mistrivsel. Følelsen der kom var (broken heart)  hvorfor er ikke rigtig til at sige.. Meget imponeret var jeg over at hun ku fortælle at Debbi havde synsforstyrrelser på det ene øje (Debbi har svært ved at rigtig at orientere sig når det er mørkt). Vagus nerven var der noget at finde på (hun er også på det sidste begyndt at blive mere forskrækket, så det giver go mening) så havde hun ellers lette spændinger/ømhed i forparten, men vi har også på det sidste trænet en hel del på at få forparten løftet, så også det giver go mening for mig.

I det hele taget var jeg rigtig glad for besøget, og det var tydeligt at Debbi nød det og det samme gjorde jeg, for jeg ku også mærke det tro det eller lad vær"


"Ku også mærke det idag (dagen derpå) både på energien (psykisk) og på en mere afspændt forpart under ridning, det gav mere løft af forpart i galop - her naturligt (hjerte)"


2. besøg  "Igår havde hun behandling/healing og hun var ikke ked af det mere (hjerte) hun havde noget stramt fascia rundt omkring men og så havde hun dagen for inden slået hovedet op på en bjælke så der var lige noget der sku heales"


3. besøg  "Idag havde Debbi kst/healing igen, hvor hun nød det (hjerte) hun stod meget af tiden med helt lukkede øjne og bare tog imod (hjertesmiley) derefter fik jeg også en behandling (nogen siger egen omsorg er vigtigt (smiley) det vist sig at vi faktisk havde mange af de samme spændinger.. Jeg dog langt flere end Debbi, men det forventede (håbede) jeg også, for ellers ville det stå skidt til med Debbi. Så det bliver spændende om vi finder en helt ny melodi at danse sammen til næste gang vi ride bane (smiley)"

"Lidt fra de sidste par dage. Så smuk og dejlig skov, med rådyr og nogle udfordrende skridt bomme (smiley) dem klar hun fint.. Og i ridehuset var hun fantastisk at ride, særligt galoppen ku jeg mærke en forbedring af, hvilket jeg tænker skyldes hendes behandling i onsdags (hjerte) men også schenkelvigning er blevet så meget bedre, det er skønt (hjertesmiley)"

Anmeldelser


Du er velkommen til at give en anmeldelse på min facebook-side, under fanebladet "Anmeldelser" eller under "Om/Detaljer/Bedømmelse"

  • ANBEFALER = 5 stjerner
  • ANBEFALER IKKE = 0 stjerner